Elektriciteitswerken Jan Vermeiren

Elektriciteitswerken Jan Vermeiren uit Rijkevorsel (provincie Antwerpen) levert vakwerk in allerlei elektriciteitskarweien bij bouw- en verbouwingsprojecten. Wij staan in voor installatie, onderhoud en alle mogelijke depannages, herstellingen en reparaties.

Een overzicht van onze diensten op het gebied van elektriciteit:

 
 

Een elektrische installatie of verlichting is altijd maatwerk. We houden daarbij rekening met uw wensen, de toepassing, de veiligheid en het energieverbruik. Dat geldt net zo voor automatisatie van bv. binnen- en buitenverlichting, koeling en verwarming, poort, zonwering en rolluiken, parlofoon, videofoon of alarminstallatie in een domoticasysteem. Zo verhogen we uw comfort optimaal met een lager energiegebruik als gevolg.

Om bij elke opdracht te voldoen aan de wettelijke vereisten en veiligheidsvoorschriften, werkt Elektriciteitswerken Jan Vermeiren alleen met de meest gerenommeerde producten van merken zoals Niko Home Control, Smart-house.be, bticino, Schneider Electric en Comelit. Zo zal ons werk gegarandeerd aan elke keuring voldoen!

 


Bel Elektriciteitswerken Jan Vermeiren op 0472 91 61 19,

stuur een mail of vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan!